10-10-2022

Opsætning gardinstænger

Jeg er virkelig på glat-is - bare ved at skulle tegne og fortælle om min opsætning af gardinstænger i bilen. Jeg har jo fiflet mig til mange løsninger, som - når jeg fortæller om det - så får jeg bare et grinende svar tilbage: "jeg forstår ikke en skid af, hvad du siger, men jeg glæder mig til at se det". Smiley. Her har jeg prøvet med streger, tal og omrids, at forklare nærmere min kreation. Øverste foto: Den røde streg illustrerer bambusgardinstangens løb langside af bilen. Tallet 1 i lilla omrids = her lige under den røde streg anes hampsnor-øjet, hvor denne gardinstang (markeret med rød streg) IKKE skal monteres i. Dette hampsnor-øje er nemlig til opsætning af tværgående gardinstang = til gardinet bag hovedgærde "seng".
Stadig øverste foto: Tallet 2 i lilla omrids viser placeringen af den der split, som bambusstangen skal hvile i. Splitten sidder lige under to-tallet, og kan kun lige anes. Lige bag den hvide pil på blå baggrund - der gemmer den tvistede S-krog sig - opsat i bilens tøjkrog. Heri hviler gardinstangen.
Foto i midten: Nr. 1 i det røde omrids viser blot igen nærbillede af hampsnors-øje. Nr. 2 i rødt omrids viser splitten opsat mellem vægbeklædningen og plastikbeklædningen bagerst i bilen. Splitten må ikke sidde for langt bagud, for så vil bambusstangen ridse lidt i beklædningen, når den skal ind og hvile i øjet på splitten - så find lige det rigtige sted at placere splitten, så skader på bilen undgås. Men som jeg tidligere har nævnt: jeg tror altså den gardinstang her kan sidde uden split, for den sidder nærmest i spænd UDEN stangen hviler i splitten. Prøv dig frem.
Det nederste foto: viser igen blot de 2 hampsnor-øjer placeret overfor hinanden på tværs af forsæderne.