07-07-2020

Pitstop i egen campingvogn/autocamper eller lej vores fuldmonterede campingvogn

Her er spottet, og ja - udsigten er skøøøn med både havudsigt og skønne får som nærmeste nabo (hvis de altså er sat på græs). Læs/se mere lige herunder! NB: Vores egen ældre dame af en campingvogn står også i forbindelse med spottet her. Den kan udlejes fuldt udstyret med ALT, også strøm, el-kogeplader, lækker opredt 3/4-seng, vand, lyskæder, håndklæder, viskestykker, pulverkaffe, kaffefløde i pulverform, sukker til kaffen, hvis du bruger det. Ja her er ALT til spontan overnatning. Vognen og campingspottet oser af hygge, og det hele er wrappet ind i kærlighed. Her er ikke adgang til bad og toilet. Heller ikke toilet i vognen. Men fortvivl ikke. Fra spottet er der kort adgang til offentligt toilet (svarer i afstand til hvad du skal gå fra dit telt til toiletterne på en campingplads), badefaciliteter på havnen - alternativt bad i havet ved Munke Strand tæt på.
Hele herligheden (vores campingvogn) udlejes for max. 2 personer Kr. 350 pr. overnatning incl. strøm og hele spottet for sig selv. Campingvognen udlejes ALDRIG samtidig med at spottet er udlejet til gæster i egen autocamper eller egen campingvogn.
Man vil altid som gæst have hele spottet for sig selv, uanset om man lejer vores campingvogn eller kommer i egen campingvogn/autocamper.
Kommer du kørende med egen bolig er prisen for at parkere på spottet kr. 200 pr. nat incl. el og vand. Havudsigten er ganske gratis. NB: Er der får på marken, så er fodring af dem forbudt - men de vil gerne nusses mellem øjnene, når de hilser på bag hegnet. Smiley