Ananas-Marmelade
Meget lækker marmelade - især hvis du har en sød tand.
Skræl en hel ananas og skær den i små tern. Kog den sagte i sin egen saft, til massen har konsistens, så du kan mose den lidt ud med en gaffel. Ikke moses helt ud, men så der stadig er lidt at "tygge". Herefter følger du bare opskriften på dit foretrukne mærke indenfor marmelade-pulver - blot med lidt mindre sukker i, da ananas jo er en sød frugt i sig selv. Det smager himmelsk på et stykke frisk franskbrød. Ananas kan være lidt besværlig at skrælle - men det er hele besværet værd, hvis du altså kan lide marmelade til den søde side. Jeg fik 3 små glas marmelade á 225 ml. ud af een ananas.
Seneste kommentarer
Hej Claus og børn. Jamen altså - selv tak. Glad for at kunne hjælpe, og glad for at jeg opdagede Jer inde i hækken og "reddede" Jer. Tak for den fine hilsen. Hilsen Ester
Hej Ester.
Hermed et stort tak som næste gang vi kommer på Avernakø bliver til en buket til dig. Stor buket. Du samlede os op, på dæmningen, fælt tordenvejr. Et par måneder siden. TAK. Kh Claus+børn
Hej Kirsten. Jeg har skrevet til dig privat vedr. opskrift på babyfutter. Håber du modtager email. Ellers skriv endelig igen. Hilsen Ester Longsted/Made by Farmor
Hej, jeg kan ikke finde opskriften påmde søde babyfutter, kan du hjælpe mig. Mange hilsner Kirsten.