Revelsben penslet med hyldeblomstgelé
Prøv at pensle revels-/gnaveben med hyldeblomstgelé og top med fintskåret cashew-nødder. Det er en mega lækker kombi. Du kan selvfølgelig bruge lige din favorit-gelé.
Steges i ovnen med over-/undervarme 180 grader i ca 45 min. - 1 time. Endelig ikke varmluft, da kødet bliver for tørt.
Hertil serveres bearnaise-sovs, brune rå-ris og skiveskåret kogt porre.
Du kan selvfølgelig pensle med lige hvad du ønsker, men hvis du bruger gelé, giver det en dejlig sprød, sødlig skorpe, og ret lækkert lige med dette pift af cashew-nødder.
Seneste kommentarer
Hej Claus og børn. Jamen altså - selv tak. Glad for at kunne hjælpe, og glad for at jeg opdagede Jer inde i hækken og "reddede" Jer. Tak for den fine hilsen. Hilsen Ester
Hej Ester.
Hermed et stort tak som næste gang vi kommer på Avernakø bliver til en buket til dig. Stor buket. Du samlede os op, på dæmningen, fælt tordenvejr. Et par måneder siden. TAK. Kh Claus+børn
Hej Kirsten. Jeg har skrevet til dig privat vedr. opskrift på babyfutter. Håber du modtager email. Ellers skriv endelig igen. Hilsen Ester Longsted/Made by Farmor
Hej, jeg kan ikke finde opskriften påmde søde babyfutter, kan du hjælpe mig. Mange hilsner Kirsten.