Flødebolle-lagkage

Nem og lækker kage til kaffen!

Flødebolle-lagkage smager dejligt, og ungerne vil elske den. Meget simpel at lave. Her får du opskriften:

3 lagkagebunde
1/2 l. piskefløde pr. lagkage
Rabarberkompot
12 flødeboller (eller flere - smiley)
Hjemmeskåret mørk 70% økologisk chokolade (du bestemmer selv)
Pynt efter behag og hvilken festlighed der skal fejres.
Jeg har pyntet med hjemmelavet majstang, da det var til fællesspisnings-bordet, da vi skulle hejse vores majstang (se indlæg under blog herom).

Så er der bare at lave en lagkage, som man jo gør: mellem hver lagkagebund smører du et godt lag rabarberkompot. Til sidst smøres hele baduljen ind i et godt lag flødeskum. Så pyntes med grofthakket mørk chokolade (jeg hakkede mit i foodprosessor). Drys med løs hånd. Nu sættes lagkagepynt, hvis det ønskes. Så trykker du ønsket antal flødeboller ned i flødeskummet, og vupti - nu har du en skøn lagkage, frisk i smagen og ikke for sød, selvom det er flødeboller der toppes med. Den smager SÅ skønt. Velbekomme!