Pitstop på Avernakø

13-05-2022

Sommeraften - og selvfølgelig er spottet pyntet op med lyskæder. Er sommeraftenen knap så lun - jamen så ligger der varme tæpper i Frk. Solifer, som I bare kan benytte til udendørs stjernekikkeri. Her er en helt fantastisk stjernehimmel uden lysforurening. Det er magisk at ligge og kikke på.

07-07-2020

Her er spottet, og ja - udsigten er skøøøn med både havudsigt og skønne får som nærmeste nabo (hvis de altså er sat på græs). Læs/se mere lige herunder! NB: Vores egen ældre dame af en campingvogn står også i forbindelse med spottet her. Den kan udlejes fuldt udstyret med ALT, også strøm, el-kogeplader, lækker opredt 3/4-seng, vand, lyskæder, håndklæder, viskestykker, pulverkaffe, kaffefløde i pulverform, sukker til kaffen, hvis du bruger det. Ja her er ALT til spontan overnatning. Vognen og campingspottet oser af hygge, og det hele er wrappet ind i kærlighed. Her er ikke adgang til bad og toilet. Heller ikke toilet i vognen. Men fortvivl ikke. Fra spottet er der kort adgang til offentligt toilet (svarer i afstand til hvad du skal gå fra dit telt til toiletterne på en campingplads), badefaciliteter på havnen - alternativt bad i havet ved Munke Strand tæt på.
Hele herligheden (vores campingvogn) udlejes for max. 2 personer Kr. 350 pr. overnatning incl. strøm og hele spottet for sig selv. Campingvognen udlejes ALDRIG samtidig med at spottet er udlejet til gæster i egen autocamper eller egen campingvogn.
Man vil altid som gæst have hele spottet for sig selv, uanset om man lejer vores campingvogn eller kommer i egen campingvogn/autocamper.
Kommer du kørende med egen bolig er prisen for at parkere på spottet kr. 200 pr. nat incl. el og vand. Havudsigten er ganske gratis. NB: Er der får på marken, så er fodring af dem forbudt - men de vil gerne nusses mellem øjnene, når de hilser på bag hegnet. Smiley

21-08-2019

Vi kan tilbyde dejligt spot på vores grund, hvor du kan holde med enten din autocamper eller din campingvogn (både sommer og vinter), medens du udforsker øen i et par dage. I har adgang til frisk vand og strøm. INGEN toilet-/køkken- og badefaciliteter på spottet, så det kræver altså, at I har minimum toilet i vognen. Ellers er der fine bade-/toiletfaciliteter på Avernakø Lystbådehavn (om sommeren), samt ét vinteråbent toilet - og selvfølgelig er en dukkert i havet ved Munke Strand tæt på også en mulighed. Vores spot udlejes udelukkende til rejsende campister, som blot lige ønsker at overnatte på Avernakø, så øen - og måske nabo-øen Lyø - kan blive udforsket. Der er nemlig gratis sejlads mellem Avernakø og Lyø, blot du sørger for at komme med færgeafgange, der anløber øerne direkte imellem, uden at anløbe Faaborg. Check selv Ø-hop ud på nettet. Parkering af campingvogn/autocamper er på grove strandsten med tilhørende næsten ugenert grønt areal med lækrog, bålplads, havudsigt og (hvis uldtotterne er sat på græs) med de skønneste får som nærmeste naboer (foruden os - smiley). Prisen er pr. overnatning Kr. 200,00 for egen campingvogn/autocamper incl. alle personer, og der afregnes ved ankomst. Ankomst og afrejse fra spottet er: Ankomst tidligst med første morgenfærge fra Faaborg, og afrejse er senest med sidste færgeafgang fra Avernakø. Prisen includerer også brænde til bålet. Den overdådige stjernehimmel - uforstyrret af modlys fra byer m.m. - er ganske gratis og helt formidabel. Hvis du skulle få lyst til at benytte tilbudet, så kontakt venligst på sms til tlf. 60 13 87 53 for at booke eller for yderligere spørgsmål. Se lidt mere om spottet lige herunder. Piiiift! - Avernakø byder på dejlige badestrande, små gårdbutikker, velassorteret købmand og dejlige spisesteder. Gode toilet- og badefaciliteter på havnen, hvor der også forefindes vaskemaskine. Ud over dette - jamen så har vi altså den skønneste natur. Tag også turen ud over Drejet til Korshavn. Så har vi da vist kun at sige "Velkommen til et par dages øliv - enten i egen campingvogn eller autocamper/eller leje af vores fuldmonterede campingvogn (max. 2 personer) - her på Avernakø og Korshavn = 2 øer forbundet af dæmning kaldet Drejet". Fristet? -
så kontakt mig med sms på tlf. 60 13 87 53, for at høre om spottet er ledigt på dine ønskede datoer. Bookning af plads før ankomst er vigtigt!!! OBS: Spottet kan max. bookes for 7 overnatninger "i streg", da det ikke er en "fastliggerplads". Smiley. N.B.: Der er INGEN TV i vores campingvognen, hvis det er den, du vælger at booke. Vores Frk. Solifer incl. ALT (opredning, håndklæder, viskestykker m.m.m.) koster Kr. 350 pr. døgn at leje (max. 2 personer).

21-08-2019

Fra spottet har du den skønneste havudsigt, og dine nærmeste naboer er skønne får (hvis de da er sat på græs). Hvis øens fåreavler har sat fårene på græs hos os, ja så bestemmer du selv, om du vil tælle skibe eller får ved sengetid. Prøv også at sætte dig ud i en liggestol med et lunt tæppe omkring dig en sen aften med stjerneklar himmel. Det er helt vildt så mange stjerner her kan ses. Og hvis det er fuldmåne - så er alt oplyst på smukkeste vis.

21-08-2019

I har Jeres helt eget spot, med bålplads, lyskæder, rugende plastik-and og Hr. og Fru Keramikfugl, som ligger på rede. Smiley.