Pitstop på Avernakø

21-08-2019

Grundet Corona-pandemien, så er konceptet med, at vi udlejer vores lille campingvogn til pitstop på Avernakø, ændret til at vi kan tilbyde dejligt spot på vores grund, hvor du kan holde med enten din autocamper eller din campingvogn (både sommer og vinter), medens du udforsker øen i et par dage. I har adgang til frisk vand og strøm. Ingen toilet- og badefaciliteter på spottet, så det kræver altså, at I har minimum toilet i vognen. Ellers er der fine faciliteter på Avernakø Lystbådehavn - og selvfølgelig Munke Strand tæt på. Vores spot udlejes udelukkende til rejsende campister, som blot lige ønsker et par overnatninger på Avernakø, så øen - og måske nabo-øen Lyø - kan blive udforsket. Der er nemlig gratis sejlads mellem Avernakø og Lyø, blot du sørger for at komme med færgeafgange, der anløber øerne direkte imellem, uden at anløbe Faaborg. Parkering af campingvogn/autocamper er på grove strandsten med tilhørende næsten ugenert grønt areal med lækrog, bålplads, havudsigt og (hvis uldtotterne er sat på græs) med de skønneste får som nærmeste naboer (foruden os - smiley). Prisen er pr. overnatning Kr. 100,00, og der afregnes ved ankomst. Ankomst og afrejse fra spottet er: Ankomst tidligst med første morgenfærge fra Faaborg, og afrejse er senest med sidste færgeafgang fra Avernakø. Prisen includerer også brænde til bålet. Den overdådige stjernehimmel - uforstyrret af modlys fra byer m.m. - er ganske gratis og helt formidabel. Hvis du skulle få lyst til at benytte tilbudet, så kontakt mig venligst på bloggen her for at booke eller for yderligere spørgsmål. Se lidt mere om spottet lige herunder. Piiiift! - Avernakø byder på dejlige badestrande, små gårdbutikker, velassorteret købmand og dejlige spisesteder - hvis de ellers må have åbent her under corona-pandemien. Gode toilet- og badefaciliteter på havnen, hvor der også forefindes vaskemaskine. Ud over dette - jamen så har vi altså den skønneste natur. Tag også turen ud over Drejet til Korshavn. Så har vi da vist kun at sige "Velkommen til et par dages øliv i egen campingvogn eller autocamper her på Avernakø og Korshavn = 2 øer forbundet af dæmning kaldet Drejet". Fristet? - så kontakt mig via bloggen her, for at høre om spottet er ledigt på din ønskede datoer. Bookning af plads før ankomst er vigtigt!!!

21-08-2019

Fra spottet har du den skønneste havudsigt, og dine nærmeste naboer er skønne får (hvis de da er sat på græs). Hvis øens fåreavler har sat fårene på græs hos os, ja så bestemmer du selv, om du vil tælle skibe eller får ved sengetid. Prøv også at sætte dig ud i en liggestol med et lunt tæppe omkring dig en sen aften med stjerneklar himmel. Det er helt vildt så mange stjerner her kan ses. Og hvis det er fuldmåne - så er alt oplyst på smukkeste vis.

21-08-2019

I har Jeres helt eget spot, med bålplads, lyskæder, rugende plastik-and og Hr. og Fru Keramikfugl, som ligger på rede. Smiley.

21-08-2019

Hygge Hygge Hygge - Smiley