Genbrugsfund

21-07-2019

vi er godt nok nede i småtings-afdelingen nu - men altså!, denne fine nålepude i flettet kurv - incl. perlemors-nåle - kunne jeg slet ikke stå for. Selve nålepuden i kurven er tyk vævet møbelstof i ren uld i fine almuefarver. Den blev købt for Kr. 20,00 på et loppemarked. Nu står den og gør sig til i vores campingvogn, hvor den lige er toppet op med synåle og lagt en rulle sytråd ved siden af. Så er nød-reparationsudstyret klar på fineste vis, når vi er på camping.

15-07-2019

Godt genbrugstøj fundet på Bornholm.Jeg kan altså ikke dy mig for gode genbrugsbutikker, selvom jeg er på ferie. Her Masai - halvlange pludderbukser i viscose. Meget vigtigt: med lommer i begge sider (smiley) og helt tilfældigt fine bindebånd forneden. De er sindsygt lækre at have på. Overdelen var der ingen mærke i (forrige ejer er måske ligesom mig: jeg klipper altid alle mærker af mit tøj, for det giver udslæt), men meget meget fnuglet og fint syet overdel med asymmetrisk snit forneden, hvor den er lidt længere på ryggen end foran. Vild sød knaplukning foroven i halshullet ryggen. Overdelen er med lille ærme. Jamen her er jeg så klar til kommende fest for 60-års fødselar for kr. i alt 110,-. Overdelen kostede kr. 45,00 og Masai bukserne Kr. 65,00. Jeg måtte så lige ud at købe en sort lækker lækker tætsiddende kvalitets-T-shirt til Kr. 200 -, der matchede sættet - men så er jeg altså også fint klædt på til festen, hvortil mine gamle hvide ballerina-sko vil være perfekte til. Smiley

15-07-2019

Som ung elskede jeg tøj fra Dranella = Margit Brandt. Jamen så mødtes vi atter i genbrugsbutik. Den smukkeste, skønneste, fjer-lette skjorte fra Margit Brandt. Den er af halv silke og halv bomuld, så den er "creme de la creme" den her. Den er med syede små bieser, blonder, slåede knapper - og for at det hele ikke skal blive alt for kedeligt, så er der lige midt i alle de hvide slåede knapper isyet 2 røde perlemors-knapper i hver sin nuance. Altså den skjorte bliver da vildt sød til cowboybukser. Jeg er vild med den. Prisen var i genbrugsbutik Kr. 65,00 og alle pengene værd.

15-07-2019

Igen var jeg heldig i genbrugsbutik. Superlækker blød bomulds- busseronne i dueblå og hvide striber. Billedet snyder lidt farvemæssigt, den er altså dueblå som vist på højre billede. Den bliver nok sommerens hit til lange bukser. Prisen var Kr. 20,00. Den anden overdel er så charmerende. Den er syet i smørblød viscose, stolpe-lukning foroven i halsen, lidt længere bagpå end foran - og så er den fyldt med sorte heste i galop. Den er så skøn, og super fin til de sorte Masai bukser du ser længere oppe på siden. Overdelen med heste her kostede Kr. 45,00.

08-04-2019

Har længe ledt efter kvalitets hvilestole til haven - nogle solide, nogle man ikke skal vedligeholde, nogle smukke og med god siddekomfort. Fandt dem i Gul og Gratis. Fabrikatet er franske Triconfort - og dette er altså kvalitet ud over alle grænser. De er lavet af jern og glasfiber, kan ligges næsten helt ned - man drejer blot på kraftig stål-dut i siden. Hynderne er med lynlås og kan vaskes. Elsker altså hyndernes farver her: lys lavendelblå og sand-stribet. Hynderne skal jeg lige have vasket - ellers fejler de intet. Skamlerne kan også indstilles i højden. Både stole og skamler er meget tunge - men skidt med det. De skal jo ikke slæbes ind og ud efter om den regner, blæser eller sner. De kan nemlig tåle at stå ude hele året - meeen jeg vil nu stille dem i laden til vinter. Jeg kan altså slet ikke få armene ned over dette køb. Er SÅ glad for dem. Glæder mig allerede til at sidde og slappe af i dem til sommer. Siddekomforten er så god, at man sagtens kan ligge og tage en lur i dem. Tror da nok lige den ryg kan indstilles i 10 forskellige positioner. Super super køb til samlet for begge stole, skamler og hynder for Kr. 200. Gentager lige: KR. 200. Smiley.