Genbrugsfund

21-09-2021

Altså - tænk at man kan komme helt op og "ringe" over et fund på loppemarked. Men det kan JEG!. Denne smukke glas-sag er meget tung (det skyldes nok den skønne turkise klump af glas, den står på) - Men den er lige min farve, og farven er ikke påmalet indeni, som tit ses på farvet glas. Nej denne er produceret i det smukke turkise glas og MED bobler i bunden. Den er vildt smuk - også uden blomster isat. Den kan bare stå i vinduet og lege med sol-lyset, og så er den stadig smuk. Ja - jeg er glad, og den matcher lige mine farver. Den kunne godt ligne en mundblæst sag, da den er lidt skæv (elsker det) - men tror det ikke, for der er ingen "afklipning" af glas i bunden. Det er også helt uden betydning. Hovedsagen for mig var formen, at den er gedigen og at farven IKKE er påmalet, men indfarvet i glasset. Nu er den renset godt af for belægninger fra forrige ejer, og nu står den og strutter af skønhed i al sin enkelthed. Se lige et lysspil der kommer gennem den smukke bund på glasset. Ligner næsten jeg har lagt en lyskæde i (hvad den også kunne bruges til. Smiley). Smuksakken her er købt på loppemarked til den formidable pris af Kr. 5,00.

20-09-2021

Så smukt træ-trug. Ingen brugsspor overhovedet. Nu er det vasket af i sæbevand (vasker ALTID mine genbrugsfund inden ibrugtagning), og nu står det så fint som rustikt ståplads for mine bloklys (som er fake - det er batteridrevne a.h.t. små børnebørn og een med "tændte-stearinlys-allergi" i familien). Det træ-trug er så flot og pænt stort. 45 cm. i længden. Det kan jo bruges til alt muligt: nødder til jul, slik, frugt m.m.m. Men lige nu nyder jeg det på mit store planke spisebord, som også er en genbrugsfund, der kan læses mere om lidt herunder dette indlæg. Træ-truget her har jeg lige købt på eet af Avernakø´s mange loppemarkeder og prisen var - hold nu fast!!!: Kr. 20,00. Piiift: træ-truget her var egentligt ved køb tiltænkt som julegave til familiens "træmand" ("træmand" altså ment på den fede måde. Smiley) - men jeg har ombestemt mig. Det forbliver her på matriklen som det fine rustikke islæt på spisebordet. Læser "træmanden" dette, så fortvivl ikke: Jeg er sikker på, at jeg inden jul finder den fedeste julegave til dig - også snittet i træ. Smiley.

20-09-2021

Jeg elsker ude-livet, både sommer og vinter. Med shelterture, bålhygge og bålmad. Fandt atter en lækker sag på eet af Avernakø´s mange loppemarkeder - nemlig denne smukke, tykke, billedrige bålmad´s-bog. Den er inddelt i fisk og skaldyr, oksekød, grisekød, okse- og flæskestege, gryderetter, bagning og et afsnit om bålmad til den søde tand (det er liiiige mig. Smiley). Den har INGEN brugsspor overhovedet. Ikke een plet eller misfarvning. Bogen er mega rigt og smukt illustreret med de fedeste fotos, og letforståelige opskrifter på al det lækre, der kan tilberedes over bål. Jeg er SÅ glad for fundet her, og jeg er SÅ glad for prisen: Jeg betalte formidable Kr. 5,00 for bogen, og jeg glæder mig vildt til at prøve indholdet af på mit eget bål i haven.

20-09-2021

Ja - denne overdådige sag ender under juletræet hos familiemedlem, som simpelthen samler på disse halskædeholdere (eller hvad de nu bruges til). Denne er mega smuk med mange fine detaljer, den er STOR - 50 cm. høj og en tung, smuk, solid fod holder herligheden opretstående. SMILEY! Jeg kender een, der bliver lykkelig for at få den i julegave - og det er lige modtagerens yndlingsfarve - de der smukke grønne nuancer som pryder mit super skønne genbrugsfund her. Pris på genbrugsmarked Kr. 40,00.

11-08-2021

UPS!!! teksten kan jo slet ikke læses under foto - det er jo alt for småt. Smiley - og kan ikke slette sort bjælke med tekst. Her kommer let læselig forklaring: Denne lækre mega tunge sag fundet på Gul og Gratis til afhentning i Odense. Ben samt stel er meget meget tungt jern, selve bordpladen samt ryg og sæde på stole er non-wood - og noget jeg gik meget op i - lamellerne på bordpladen er tværgående. Så er de mere stabile, end hvis de var langsgående. Disse kommer nemlig tit til at bue nedad på midten af et langt bord. Disse ligger lige som de skal: på tværs af bordet. Bordet er med udtræk, så vi kan sidde HELE familien omkring det = 10-12 personer. Der fulgte 6 stole incl. hynder med i købet (skal så lige have købt 4-6 mere - og har set de fås endnu.(Er begyndt opsparing til dem, for kan da se, de er ret dyre fra ny. Smiley). Bordet fejler INTET. Øj jeg er glad for, at det nu står på matriklen, efter et virkeligt STORT arbejde med at få bordet fragtet ned ad en spindeltrappe hos sælger (jo jo - der var elevator i bygningen - men det kære bord var ALT for stort til at kunne komme ind i elevatoren - endsige ud af sælgers hoveddør. Det blev via kringlet vej båret hen over andres tagterrerasse, for at få det fragtet ned ad spindeltrappe i helt anden ejendom). Det var et sandt mareridt - men hvor der er vilje er der vej. Ned kom den tunge sag med hjælp af god ven samt sælger. Beviset står lige her. Prisen for bord, 6 stole med hynder Kr. 500,00. ALTSÅ!!! Kr. 500,00 for det HELE. Jamen altså - sikke et scoop. Piiift!!! Som tak for hjælpen med at få disse tunge havemøbler fragtet ned ad spindeltrappe (sælger burde faktisk have en medalje for sin indsats. Smiley), så har jeg skam lovet sælger og hustru, at hvis de nogensinde runder Avernakø, så giver jeg kaffe/kage med havudsigt ved deres fordums tagterrasse-møbler. Smiley