Genbrugsfund

11-07-2020

Kan igen ikke få armene ned af bare begejstring. Disse 2 HELT UBRUGTE SKØNNE PUDER i det lækreste strik fandt jeg i genbrugsbutik. De er STORE, de er BLØDE og monteret med de lækreste dunpuder. Elsker det her strikmønster, elsker farverne og er SÅ glad for, at materialet er 100 naturligt - nemlig blød blød bomuldsgarn. Yes!!! - lynlås i - så de kan vaskes. Nyprisen stod stadig på påmonteret seddel - og den var
Kr. 299,95. Jeg gav - hold nu fast!!! - Kr. 50,00 pr. stk. Jeg er SÅ glad for dem. De er meget meget gennemførte.

11-07-2020

Lige hvad jeg manglede til mit nye kombi med plantekasse påmonteret rionet, som med tiden skal begroes af efeu (men selvfølgelig har jeg tuttet det rionet op med alverdens ting og sager - her også iregnet drivtømmerhylde m.m. - det kan du se meget mere til på siden Blog under datoen 10.07.2020 og med overskriften "Plan B" . Denne Fil de Fer holder er så fin. Fandt den på genbrugsmarked til Kr. 20,00.

28-02-2020

- men denne her kan jeg tåle. Er vild med denne retro-kat fremstillet i lertøj og med så fin glasur. Kan huske den fra mine unge dage. Da blev katten her brugt til at have krydderurter i - både dem i små potter - men så sandelig også at fylde kattens ryg med vat og så så´ karse i den. Jeg købte den i en genbrugsbutik for Kr. 20,00. Helt uniq fund til den pris.

20-02-2020

Sæbe købt på genbrug!. Genbrugs-sæbe! Jamen Puha - det lyder altså ulækkert. Nob! - det er det ikke. Sæben er Morgensang sæbe fra det danske sæberi Bade Anstalten. Det er håndlavede sæber med lækre ingredienser hentet i naturen. Denne skønne håndsæbe lå og tronede i en genbrugsbutik - i sin ubrudte originale emballage og endda med en salgspris fra Salling sat på som klistermærke. Jeg er vild med disse skønne sæber fra de danske sæberier, - jeg kvier mig bare hver gang med at købe et stykke, da de er ret pebrede i prisen. Omvendt er de alle pengene værd (har prøvet dem). Nu lå dette dejlige stykke Morgensang sæbe i en genbrugsbutik til Kr. 5,00. Alene navnet på sæben synes jeg er skøn. På bagsiden af emballagen står også en skøn tekst om at bruge sæben til munter sang i morgenbadet. Elsker de der tekster, som bare får smilet frem. Selvfølgelig er dette stykke Morgensang sæbe fra Bade Anstalten helt og aldeles ubrugt, så der er ikke noget Bvaadrrr ved at købe det. Normal-prisen for dette stykke Morgensang sæbe er Kr. 55 (så jeg på pris-klistermærket fra Salling, som jo endnu sad på emballagen), så her har jeg da godt nok gjort et godt fund. Nu vil jeg glæde mig til at bruge sæben - den dufter helt vildt godt.

20-02-2020

Meget store gedigne jernskåle med hul til afløb for regnvand, når de står udenfor, hertil 2 cylinder-glas i kraftig/tyk glas - sluttelig store tunge jerncylindere i netmønster = 2 meget gedigne, tunge, malede jernstager til bloklys eller lyskæder. Højden på hele herligheden her er 50 cm og diameteren er ca. 20 cm. De er SÅ flotte. Drømmen er en overdækket terrasse, hvor dette lys-par kunne stå skærmet for regn m.m. Det har jeg ikke - men de kommer til at stå udenfor til sommer, hvor jeg så nok tager dem ind om aftenen. De kan også stå på græsplænen, da de gennem nettet i cylinderen kan fæstnes med teltpløkker, så de ikke vælter. Farven er varm grå, så de passer jo nærmest til alt. Prisen var Kr. 15,00 pr. stk. Pr. stk. = 1 lampe á 3 dele. Kr. 30,00 for det hele - 2 STORE lys-fiduser - på genbrugsmarked. Jamen - Jamen - Jamen!!! SMILEY