Genbrugsfund

16-11-2019

Skøn massiv messing gravhund. Øl-oplukker i begge ender. Se lige det halsbånd den har på. Jeg kunne altså ikke stå for den. Jeg erindrer sådanne messingting fra sidst 60´erne først 70´erne. Den er tung, og der kan anes fil-mærker i bunden som indikerer, at den her messing-sag har været gennem menneske-hænder for at blive finpudset. Spottede den i en genbrugsbutik, og nu blev den min for Kr. 10,00.

24-10-2019

Skøn lækker og blød bred-riflet fløjlsspencer til prinsesse A på 3 år. Lomme på brystet med burrelukning, så trunten selv kan putte små hemmeligheder i den, og så er der sandelig også dobbelt knaplukning på hver skulder. Den fejler INTET og så er den ret sød i sit retro-look. Nu vil jeg lige finde (fra nyt) en hvid lækker blød langærmet bomulds T-shirt og et par hvide uldne og varme strømpebukser (eller nogle med små blå blomster, blå og hvid stribede eller ???). Den spencer her er af mærket Kids Co. Et for mig helt ukendt mærke - men det er heller ikke det, jeg går efter, når jeg handler genbrug til børnebørnene. Det er kvalitet, beskaffenhed, ingen syntetiske stoffer eller plastik-tryk, det må IKKE lugte grimt, der må IKKE være pletter eller synlig slidtage, behageligt snit - og så skal prisen selvfølgelig være rigtig. OG JO JO JO - prisen var hel rigtig. Kr. 20,00 i genbrugsbutik. Nu er den nyvasket, ren og lækker og klar til at tages i brug af Prinsesse A, når jeg lige får købt de der varme buksestrømper og hvide langærmede bomulds T-shirt. Smiley

11-10-2019

Lækker dueblå strik. Fin detalje ved ærmerne, asymmetrisk knaplukning med slids i ryggen og det mest fantastiske match med mine dueblå adidas kondisko. Er ret vild med den fake asymmetriske knaplukning i ryggen samt den lille slids. Mærket i nakken siger Marquant, Prisen i genbrugsbutik: Kr. 25,00. Nu er den vasket og jeg vil tage den på sammen med mine sorte haremsbukser og de dueblå adidas sko. Sikke da et match. Smiley.

07-10-2019

Købt gennem Gul og Gratis. Jeg gav Kr. 250,00. Fra ny koster denne cykel Kr. 900, så jeg fik da lige sparet en masse penge. Budgettet er Kr. 500,00 pr. barnebarn i julegave, så nu er der også råd til en cykelhjelm af mærket Ægget. Den køber jeg så fra ny. Denne fine cykel er en 14", den er tung og gedigen og meget vigtigt: stort set uden ridser og skrammer. Selv støttehjulene står flot i lakken. Glæder os til at give Prinsesse A den juleaften. Hun vil elske at drøne rundt på den. Standen er simpelthen så flot, at nærmest ingen vil lægge mærke til, at den er købt brugt. Men det ved forældrene altså godt, for jeg har fortalt dem det. Her skjules ikke køb af gode genbrugs-julegaver. Nu skal jeg lige have målt truntens hovedmål, og så skal der handles cykelhjelm hos cykelhandler, som kan guide udi kvalitet og sikkerhed - men eet er sikkert: det skal være model Ægget.

26-09-2019

100% lampswool og skal håndvaskes. Hvor er den lækker. Mega blød og lige mine farver. Fine perlemorsknapper på den ene skulder. Nu skal jeg så lige have den vasket. Den er ikke beskidt - og har slet ingen tegn på at have været brugt, men jeg vasker altid mine tøjkøb fra genbrug, selvom de ikke er beskidte. Så her må jeg så igang med at håndvaske og tørre udbredt på håndklæde. DEN her er jeg vildt glad for og prisen gjorde min pengepung lige så glad. Den kostede den nette sum af Kr. 35,00 - i genbrugsbutik selvfølgelig. Smiley NB: den er altså meget smukkere i farverne, end jeg kan gengive på foto.