Genbrugsfund

08-04-2019

Har længe ledt efter kvalitets hvilestole til haven - nogle solide, nogle man ikke skal vedligeholde, nogle smukke og med god siddekomfort. Fandt dem i Gul og Gratis. Fabrikatet er franske Triconfort - og dette er altså kvalitet ud over alle grænser. De er lavet af jern og glasfiber, kan ligges næsten helt ned - man drejer blot på kraftig stål-dut i siden. Hynderne er med lynlås og kan vaskes. Elsker altså hyndernes farver her: lys lavendelblå og sand-stribet. Hynderne skal jeg lige have vasket - ellers fejler de intet. Skamlerne kan også indstilles i højden. Både stole og skamler er meget tunge - men skidt med det. De skal jo ikke slæbes ind og ud efter om den regner, blæser eller sner. De kan nemlig tåle at stå ude hele året - meeen jeg vil nu stille dem i laden til vinter. Jeg kan altså slet ikke få armene ned over dette køb. Er SÅ glad for dem. Glæder mig allerede til at sidde og slappe af i dem til sommer. Siddekomforten er så god, at man sagtens kan ligge og tage en lur i dem. Tror da nok lige den ryg kan indstilles i 10 forskellige positioner. Super super køb til samlet for begge stole, skamler og hynder for Kr. 200. Gentager lige: KR. 200. Smiley.

30-03-2019

Manglede lige lille gryde til bålmad. Fandt den sørme på genbrug. Gammel emaljegryde som tåler ild, ingen afslag eller kedelige brugsspor - ja faktisk er den så ren, at den godt kan ligne, den aldrig har været brugt. Selv liter-målet indeni står klokke-klart. Denne gryde har nu fået sin ilddåb ved sheltertur, hvor den fungerede perfekt til opvarmning af cacao. Prisen i genbrugsbutik var Kr. 10,00.

04-03-2019

Meget lækker robust aflang pude - syet i møbelstof, lille tittekant for oven af læder - og et must: lynlås, så betrækket kan tages af og vaskes. Indeni den lækreste tykke bløde dunpude. Lille mærkat med læder-baggrund indikerer, at denne pude i sin tid er indkøbt i Bahne. Farven er grå på den ene side og lys brun-/pudderfarvet på den anden side. Passer så perfekt på min daybed, da farverne her skal holdes i neutrale grålige nuancer med lille anstrøg af andre farver, så det hele ikke bliver gråt i gråt. Pudens mål er 54 x 34 cm, og prisen i genbrugsbutik var Kr. 30,00. NB: puden her ser altså slet ikke ud til at have været i brug nogen sinde - ligner den er helt ny.

02-03-2019

STOR Zone vippespand - 40 cm. høj og i gedigen udførelse. DEN er jeg mega glad for. Bortset fra en mikroskopisk lille bule i låget - og den bule er altså så lille bitte, at den nærmest ikke ses - så fejler denne dejlige sag absolut intet. Nu er den vasket af, isat stor affaldspose og er nu klar til brug. Nu til grill-sættet: Jeg manglede en ordentlig stor franskbrødssav - og her lå den i genbrugsbutik og tronede i fin æske sammen med grillgaffel. Det er altså ikke bare et sæt grillbestik det her - størrelsesmæssigt er begge dele på længde med en helt almindelig franskbrødssav - og det var jo lige hvad jeg manglede. Det er checket total igennem: rustfri stål - ja, gennemgående klinger hele skaftet ud - ja, nittet hele vejen igennem skaftet - ja. Så der var ingen tvivl: her var min kommende franskbrødssav, og en stor grillgaffel kan man jo altid bruge, da det blev solgt som sæt i genbrugsbutik. Og du milde hvor den kniv kan skære brød. Forøvrigt er skafterne af ædeltræ og kan tåle opvaskemaskine. Tror nu nok jeg vil vaske dette sæt op i hånden, for de fine træskafter nænner jeg næsten ikke at komme i opvaskemaskinen. Her kommer priserne: Vippespand Kr. 40, grillsættet/franskbrødskniv Kr. 20.

27-02-2019

Se lige her! Sikke en skøn trææske med det smukkeste fransk-inspirerede tryk på låget. Indeni gemmer sig det flotteste petanque-spil. Man får næsten fornemmelsen af, at det enten aldrig har været i brug, eller at der har været passet ekstremt godt på dette spil. Vi har petanque-spil - også i trææske (dog ikke med det smukke tryk på låget) - men nu kommer dette skønne genbrugsfund ud at stå i campingvognen som fast inventar, så der kan spilles petangue på kommende campingture. Prisen? - jamen den får du her: Kr. 50! Smiley