Genbrugsfund

04-03-2019

Meget lækker robust aflang pude - syet i møbelstof, lille tittekant for oven af læder - og et must: lynlås, så betrækket kan tages af og vaskes. Indeni den lækreste tykke bløde dunpude. Lille mærkat med læder-baggrund indikerer, at denne pude i sin tid er indkøbt i Bahne. Farven er grå på den ene side og lys brun-/pudderfarvet på den anden side. Passer så perfekt på min daybed, da farverne her skal holdes i neutrale grålige nuancer med lille anstrøg af andre farver, så det hele ikke bliver gråt i gråt. Pudens mål er 54 x 34 cm, og prisen i genbrugsbutik var Kr. 30,00. NB: puden her ser altså slet ikke ud til at have været i brug nogen sinde - ligner den er helt ny.

02-03-2019

STOR Zone vippespand - 40 cm. høj og i gedigen udførelse. DEN er jeg mega glad for. Bortset fra en mikroskopisk lille bule i låget - og den bule er altså så lille bitte, at den nærmest ikke ses - så fejler denne dejlige sag absolut intet. Nu er den vasket af, isat stor affaldspose og er nu klar til brug. Nu til grill-sættet: Jeg manglede en ordentlig stor franskbrødssav - og her lå den i genbrugsbutik og tronede i fin æske sammen med grillgaffel. Det er altså ikke bare et sæt grillbestik det her - størrelsesmæssigt er begge dele på længde med en helt almindelig franskbrødssav - og det var jo lige hvad jeg manglede. Det er checket total igennem: rustfri stål - ja, gennemgående klinger hele skaftet ud - ja, nittet hele vejen igennem skaftet - ja. Så der var ingen tvivl: her var min kommende franskbrødssav, og en stor grillgaffel kan man jo altid bruge, da det blev solgt som sæt i genbrugsbutik. Og du milde hvor den kniv kan skære brød. Forøvrigt er skafterne af ædeltræ og kan tåle opvaskemaskine. Tror nu nok jeg vil vaske dette sæt op i hånden, for de fine træskafter nænner jeg næsten ikke at komme i opvaskemaskinen. Her kommer priserne: Vippespand Kr. 40, grillsættet/franskbrødskniv Kr. 20.

27-02-2019

Se lige her! Sikke en skøn trææske med det smukkeste fransk-inspirerede tryk på låget. Indeni gemmer sig det flotteste petanque-spil. Man får næsten fornemmelsen af, at det enten aldrig har været i brug, eller at der har været passet ekstremt godt på dette spil. Vi har petanque-spil - også i trææske (dog ikke med det smukke tryk på låget) - men nu kommer dette skønne genbrugsfund ud at stå i campingvognen som fast inventar, så der kan spilles petangue på kommende campingture. Prisen? - jamen den får du her: Kr. 50! Smiley

27-02-2019

Fandt disse 2 gedigne smuksakker på et genbrugsmarked. Højden er henholdsvis 45 og 43 centimeter, diameter øverst 35 og 38 cm. Det er KiKi-krukker, de er tunge, frostsikre og begge med den smukkeste blå glasur med referencer til havet. Der er IKKE een revne eller afskalning (så havde jeg forøvrigt slet ikke købt dem. Smiley). Nu skal de lige vaskes grundigt af, inden de tages i brug. Prisen var - JUBIII - kr. 75 pr. stk.

24-02-2019

Er vokset op med Tupperware.!! - og det ER altså et suverænt produkt - uanset mange griner af min udtalelse. Jeg har stadig Tupperware-produkter som er over 50 år gamle - og det går aldrig i stykker. Og dog - for mange år siden havde jeg en meget brugt Tupperware-skål, hvor låget revnede. Jamen selvom det var 20 år siden skålen var købt, så var der evighedsgaranti, og låget blev byttet uden videre. Jo - Tupperware eksisterer den dag i dag. Prøv at checke deres hjemmeside ud. Nu gaflede jeg så lige en Tupperware brødboks på et genbrugsmarked. Jeg fik altså helt stjerner i øjnene - for denne brødboks er simpelthen fantastisk (ved det - for den stod i mit barndomshjem). Den holder brød frisk - uden at det først skal kommes i plastpose. Bare læg brødet ned i boksen, husk at pifte låget (det er vigtigt - så er boksen nemlig helt lufttæt). Nede i boksen er en rist, som er med til at gøre brødet ikke bliver svedig. Prisen var Kr. 20,00 - og så var der sørme lige 50% rabat. Venner !!!! Kr. 10 for denne lækre sag. Bare ærgerligt den ikke er rød, da det er farven på mit grej i køkkenet - men pyt, brødet er nok ligeglad. Ja - Tupperware er dyrt at købe fra nyt - men med evighedsgaranti, så er det en god investering, og jeg kunne da sagtens finde på at købe nogle af deres lækre bøtter via hjemmesiden. Bl.a. fik jeg kik på en lækker sag, hvor du kan lave maden i, putte den direkte i fryseren, og senere tage bøtten direkte fra fryseren og sætte i ovnen. Check selv deres hjemmeside ud.