13-06-2022

Good vipes armbånd

Good vipes armbånd. Moder Jord fremstiller de mest fantastiske stenarter - incl. flintesten og granit, som alle jo kender. Faktisk er det mineral og dermed et grundstof. Jeg er nu gået fra at lave Boho-armbånd af glasperler til at lave armbånd af de fineste, smukkeste og Good vipes mineral-sten (krystal). Den ægte varer naturligt skabt af vores klode. Der er vildt mange slags mineral-sten og lige så mange Good vipes omkring hver enkelt mineral-art, så jeg har meget at lære på det felt endnu. Men det interesserer mig, så jeg skal nok blive klogere på energi-sten i nærmeste fremtid. Nu har jeg lavet 3 armbånd til mig selv - og de er vildt smukke (synes jeg). Øverst til højre er armbånd fremstillet af den meget smukke og gennemsigtige lysende grøn Prehnit. Prehnit er en rigtig hjertesten og står for ubetinget kærlighed. Den lille fine Morganit-perle, som er sat i Prehnit armbåndet, tiltrækker de kærlige energier.
Nederst til venstre armbånd af 4 forskellige energi-sten: Aquamarin som vækker glæde og livsmod. Solsten fjerner frygt og fobier, mindsker stress og depression. Morganit tiltrækker kærlige energier. Grå månesten (er bare SÅ smuk) styrker intuitive evner og åbner op for nye indsigter. De små guldperler, som skiller de forskellige sten-arter i armbåndet - det er messing belagt med 18 karat guld. Sidste armbånd nederst til højre. Det er Amazonit i de smukkeste blå nuancer. Amazonite styrker kommunikation og hjælper een til at se et problem fra flere sider. Den lille rosa Morganit-perle, som lige hænger ud med Amazonit-perlerne - ja den tiltrækker jo kærlige energier, som vi nok aldrig kan få for meget af. Smiley.
Jeg var på "herrens mark", da jeg skulle vælge, hvilke krystal-sten jeg ville have i armbånd til mig selv. Læste mig til, at man bare skulle vælge de krystaller, som tiltrak een synsmæssigt, og det ville så være lige netop de krystallers energi, man havde brug for. Her er lidt stof til eftertanke: Jeg lider voldsomt af klaustrofobi - og det er da så fint, at jeg lige netop vælger Solsten, som skulle afhjælpe netop fobier. Det vil jeg se frem til. (Altså - jeg er ekstremt ramt af klaustrofobi - så jeg burde nok gå med 3 armbånd - alle fremstillet af solsten - smiley). Altså ALLE sten er energi-sten. Selv sten, som man ikke rigtig regner for noget. F.eks. Flint. Poleret flintsten er simpelthen noget af det smukkeste, og flintsten har skam også en energi: Flintsten går for at være en meget spirituel sten. Har endda læst, at i mange kulturer er flintsten en hellig sten. Der findes ikke perler af flintsten (desværre). Man kan simpelthen ikke bore hul i en flintsten. Så ved du det. Det var lidt om sten, krystaller, grundstoffet mineral og om den energi, der er lagret heri. Du behøver jo ikke tro på noget som helst, for at bære sådanne Good vipes armbånd. Gå med dem, fordi du synes de er smukke. Ikke for nogen som helst anden grund. De vil alligevel virke med deres positive energi - også selv om du ikke tror på noget som helst af alt det krystal-healing-energi-vibrations-pjat. STOR SMILEY.
Piiffft !!!. Inden længe vil min lille staldørs-butik være fyldt med energi-armbånd - både til mænd og kvinder. Prisen vil ligge fra Kr. 75,00 og opefter, alt efter hvilke krystaller de er fremstillet af.