08-02-2022

Drikkevand og skønne krydderurter

Drikkevand og skønne krydderurter er en skøn og smagfuld kombi, og så har krydderurter jo også forskellige gode effekter for vores krop. Jeg har for tiden 2 smukke forårsgrønne krydderurter stående i køkkenet - koriander og mynte. Det er vildt forfriskende med blade af krydderurter i eens drikkevand. Lige nu "kører" jeg udtræk af mynteblade. Elsker den friske smag. Bladene ligger bare og beriger drikkevandet med den skønne aroma. Må snart i gang med at bruge min fine koriander-plante, for den er åbenbart ikke så hårdfør. Den er ihvertfald ret tidligt begyndt at hænge lidt med "næbbet" trods vanding og omsorg fra min side. Fænger jeg lige en spirre til at interessere sig for krydderurters magi, så se mere på: Silkeakupunktur.dk. Skriv i hjemmesidens søgefelt "drikkevand" og du får meget mere af vide om de magiske kræfter i krydderurter og deres helbredende virkning. Her er f.eks. hvad Silke Akupunktur skriver om mine 2 krydderurter her:
Koriander:
Krampeløsende, god mod kolik, eksem, psoriasis, urinvejsinfektioner og søvnløshed.
Mynte:
Æld gammel urt. Duften har ry for at standse negative tanker og frigive positiv energi. Som hjemmesiden skriver: den burde drysses ud over vores klode i rå mængder. Smiley. Desuden virker den opkvikkende, nervestyrkende, god til slimhinder og er fordøjelsesfremmende.
Jamen - det er da kun at komme i gang med at udforske planters heelende virkning. Check selv ud på Hjemmesiden Silkeakupunktur.dk - skriv "drikkevand" i hjemmesidens søgefelt, og du kan blive så meget klogere på de magiske smagsvarianter fra naturens skatkammer, som kan tilsættes dit drikkevand. Smiley. Piiifft!!! - selvfølgelig er krydderurter stadig eminente smagsgivere som det grønne drys til et måltid mad.