23-08-2020

Opskrift på Glutenfri boller af fineste slags

Dette er ikke mums fra mit køkken, men mums fra kært familiemedlems køkken. Har lige haft familiebesøg, og absolut familiens sjoveste fætter/nevø kom med sine hjemmebagte lækre økologiske Glutenfri boller. Jeg går ikke så meget op i, om noget er glutenfri eller ej - men altså, disse boller smager himmelsk. Opskriften var skam vedlagt bollerne - skrevet i flot spiral på serviet. Sååååå! - her er opskriften på bollerne til fri afbenyttelse. Den skal blot læses, ved at dreje computeren m.m. rundt - liiiige indtil hele teksten er læst, og dermed opskriften til de lækre boller, så du selv kan bage dem. De er virkelig lækre og hele "arbejdet" værd med at dreje computeren - eller hvad du sidder med og læser dette - rundt om sig selv, for at få opskriften. Bagetiden er 30 min. ved 190 grader varmluftovn. Jeg bruger aldrig varmluft, men vil bage dem på 200 grader med over-/undervarme i 30 min. (Synes bagværket bliver lidt tørt, når det bages ved varmluft). Velbekomme!