11-08-2019

AvernaX 2019

Her er spiseteltet med verdens smukkeste udsigt - som du får ganske gratis, medens du nyder dit lækre måltid mad på sjove og skønne tallerkner fra diverse gemmer og genbrugsmarkeder. Vi spiser 8 mand sammen pr. bord - og vi kender ikke nødvendigvis hinanden, når vi finder en ledig plads. Men altså!!! det kommer man jo til, for snakken går jo lystigt imellem os ved bordet. Se lige her min ukendte "med-spiser" her - jamen sikke da en tallerken han har fået sig gaflet ude fra service-stativet. Den tallerken afstedkom altså, at vi kom godt i snak med hinanden. OG - helt tilfældigt her kom vi til at sidde til bords med nogle unge mennesker (ihvertfald MEGET yngre end os. Smiley) - vildt søde og sjove at snakke med. Det viste sig at være medlemmer fra et orkester, som skulle på fælledscenen senere på aftenen. Til hvert bord er der en KÆMPE STOR ølflaske med noget virkelig dejligt øl. ØV! - kun een flaske pr. bord (sagt med et smil). På hvert bord lå ligeledes en reklame for dagens øl til maden. Som I kan se, fik vi i dag en Motueka Lager. Jeg elsker en god øl - og denne var virkelig smagfuld. Den er krydret på den gode måde, meget smagfuld uden at være for stærk. Støder du på den i butikkerne derude, så kan jeg varmt anbefale at købe den. Stor smiley herfra. Der er altså nok 900 mennesker der skal bespises hver dag under festivalen - med 3 måltider pr. dag incl. morgenmad - så selvfølgelig skal der styring på. Når der sidder 8 mand ved et bord, så skal een (eller 2) gå op og hente mad - d.v.s. at der står mad til 8 personer x antal 8-personers borde i teltet. Een af de søde unge musikere hentede mad til vores bord. Når vi alle 8 har spist, så rydder vi selv af bordet, vasker vores eget service op - og så kan der komme 8 nye festivalgæster og få mad. Der er plads til mange i spiseteltet, og alle gæster skal være bespist på 1,5 time, så når man har spist, så er det altså ikke ved bordet i spiseteltet man skal blive og hænge ud over en øl eller 2 - for der står flere i kø, som også skal have deres mad. Jeg (og alle andre) var total imponeret over, hvor gnidningsløst denne bespisning gled. Stor - KÆMPESTOR - ros til de 2 kokke som styrer det hele og har overblikket, og KÆMPESTOR ros til alle de frivillige køkkenhjælpere - uden dem var bespisningen af 900 mennesker da vist helt umulig, Nøjagtig som uden de 2 kokkes skarpe overblik og timing/dygtighed - så var det da vist også en umulig opgave at bespise så mange mennesker. Jamen - at det lykkedes - må da være essensen af godt og frugtbart teamwork. Smiley.