23-05-2016

Fællesspisning! - hvad kommer du med?

Efter at majstangen er hejst igen, mødes vi alle til sen middagsmad i det skønne orangeri hos Avernakø Lam. Hver i sær skriver sig på, hvad de tager med til en stor buffét. Her er hvad jeg havde medbragt. Det er helt vildt, hvad der er af mad at vælge imellem: røgede sild, stegte fiskefilet´r, Hjemmelavet rygeost-salat, lune frikadeller - ja, jeg kunne blive ved. Alle smager af alles mad. Det bliver ikke bedre på nogen Michelén-restaurant. Dette indlæg skulle have været på sidst i indlægges om majstangen i Munke - men sådan er det, når man glemmer rækkefølgen af foto´s. Pinse-lørdag om aftenen, er der så fælles-spisning i Avernakø Forsamlingshus. Den del af øen, der går under Avernak By, har nemlig også deres majstang at kæmpe med denne dag, så om aftenen mødes begge ender af Avernakø og spiser sin medbragte med. Her er fest og højt humør. Vi valgte at blive hjemme om aftenen, da vi fik besøg af forårsprinsessen næste dag, så da ville vi gerne være Fit-for-Fight (og så havde jeg lige et gæsteværelse, der skulle gøres klar). Så fornuften vandt over lysten. Smileyyy. Opskriften på disse 2 lækre franskbrød finder du under "Mums fra mit køkken". Find opskriften via overskriften "Skønne franskbrød"