Blog om alt mellem himmel og jord

10-09-2019

Skulle skære vindruer over til yngste børnebørn, og skar mig gevaldigt i fingeren. Prinsesse A på 3 år skyndte sig at finde plaster og fortalte vidt og bredt, at farmor havde knivet sig, så det bløder. Smiley. Fantastisk som små børn opfinder deres egne ord, for at beskrive en handling, der er sket, og de ikke lige kender det rigtige ord for det skete. Genialt. Forøvrigt - til dem der undrer sig over, at her skæres vindruer i halve, før de serveres for tullerne på 2 og 3 år: Det er faktisk MEGET vigtigt, at druerne bliver skåret over. En vindrue kan let smutte i halsen, med kvælning til følge. Så please!!! - skær vindruerne i halve inden de serveres for børn. Har faktisk læst at det bør gøres til barnet er 5 år. Og pas nu på I ikke kniver fingrene under delingen af vindruerne. Smiley.

09-09-2019

Sommeren går på hæld - men sørme om man ikke lige får en mega varm dag som afskedssalut på en forrygende sommer. Hvad gør man, når man har glemt sine solbriller hjemme hos sin mor og far, og hele tiden får solen i øjnene? .Man låner da farmors paraply! Smiley

09-09-2019

Iklædt de smukkeste efterårsfarver byder Avernakø Kirke velkommen indenfor. Smiley

08-09-2019

Her - på gåtur til havnen - møder jeg denne skønne, smukke og maleriske dør. Den er skæv, hænger i hængslerne og træet er gået til hist og her. MEN!!! - sikke farver og nuancer den afskallede maling har. Jeg er vild med det - og det er faktisk sådan, jeg finder inspiration til at lægge bunden på lærredet til et maleri. Nu har jeg foreviget inspirationskilden til senere brug, når lysten er til at male malerier. Altså - allerhelst ville jeg gerne have hele døren her med hjem og så hænge den op på væggen, med rustne hængsler, afskallet maling og det hele. Smiley.

08-09-2019

Spot et lykønskningsflag!!!!. Kunstforeningens smukke installation ved havnen har nu fået en ekstra dimension: dannebrogsflag hejst op i en af masterne, og sandelig også en fint lykønskningsflag til fødselaren med teksten :"Niels Tillykke" og så et lille dannebrog malet i yderste spids på flaget. Det er bare SÅ fint. Mere om øens hyldest til fødselaren lige herunder.