Blog om alt mellem himmel og jord

04-08-2021

Grønt lys giver Ø-hop koncerter. I dag er den heldige ø Avernakø, og selvfølgelig skal vi da ned på havne-caféen og have en swing-om til tonerne af Grønt lys´s musik. Du burde liiiige kunne nå at springe på færgen til Avernakø og deltage - og samtidig nå en færge hjem igen. Der er jo gratis befordring lige nu, så det er da bare med at gribe chancen for en gratis koncert også. Misser du denne koncert på Avernakø - jamen så kik på opslaget her. Der er stadig chance for at komme gratis til koncert med Grønt lys. Vi glæder os ihvertfald til i eftermiddag. Nøj hvor vi trænger til at være sammen med en masse glade mennesker og høre noget musik. Smiley!

03-08-2021

Måtte simpelthen flytte et havebord hen - næsten midt i et rosenbed - for at kunne sidde i aftensolen, nyde aftensmaden, havudsigten og snakke med alle vores venner ude på marken. De gider for det meste ikke snakke med os - men så er det altså et hyggeligt spot lige her - midt i roser, lavendler (kunne så godt lige have undværet alle de bier, brumbasser og andet kryb som lever et herligt liv her. Smiley) og søde får ude på marken. Det gode liv i en nøddeskal. Smiley.

03-08-2021

Vi har et lille mega hyggeligt spot, hvor vores dejlige - men også lille - campingvogn står og hygger sig. Her er camping for 2 personer - og se lige her. Man kan ligge i de skønneste liggestole (tykke hynder ligger i hyndeboks ved campingvognen) og hygge sig med alle vores venner ude på marken = de sødeste ø-havs-får. OG NEJ!!!!! - de lugter IKKE (heller ikke af fåre-høm-høm) og der er IKKE flere fluer end andre steder på øen, eller for den sags skyld hjemme hos dig selv. Lune tæpper til at ligge her og tælle får eller ligge om aftenen/natten og kikke stjerner ligger i campingvognen. Her kan du også lave mad, her er potter, pander og gryder, viskestykker, håndklæder, lune tæpper, strandtæpper, lyskæder i metervis, vild meget hygge - og jeps ! - der er selvfølgelig redt op til 2 i tværgående 3/4-seng (længde 2 m og bredde 1,30 m). Selvfølgelig er her vanddunk med hane (som påfyldes ved vandhane ved vores lade, og selvfølgelig er her også strøm og Jeres helt eget pænt store køleskab, som står i laden. OG ikke at forglemme: en pragtfuld havudsigt, hvor du kan være heldig at se havørnen svæve højt oppe i luften. Vælger du et pit-stop i vores lille campingvogn, så skal du være opmærksom på, at der INGEN adgang er til hverken bad eller toilet - heller ikke i vognen. Fortvivl ikke!!! - der er ikke langt til øens offentlige toiletter. Bad!!! - jamen enten kan man give en femmer og få et bad på havnen, eller du kan vælge den gratis model = tage en frisk dukkert i havet, hvor Munke Strand lidt oppe ad vejen vil være et godt bud. NB: Her er kun plads til max. 2 personer i campingvognen. Her er småt men godt og hyggeligt, og det er da det vigtigste.

31-07-2021

Overnattende pit-stop gæster i vores lille men vanvittigt hyggelige campingvogn, som bare er placeret på en lækkert spot på matriklen. Dette par vovede en overnatning hos os. Her er IKKE adgang til bad og toilet - heller ikke i vognen (men fortvivl ikke - her er masser af offentlige toiletter indenfor kort afstand). Der kan laves mad i vognen, der er redt op, der er håndklæder, viskestykker, sæbe, tæpper - både de tykke til at ligge i hvilestol og kikke stjerner på kølige aftener, eller tælle skibe på havet på kølige dage, der er tæpper til strandturen, der er strøm, potter og pander, bålplads (som kun må benyttes, når der ikke er afbrændingsforbud) og frisk vand som tappes fra vores lade. Her er ALT til et skønt pit-stop - men uden bad og toilet. Trods dette - så se lige en fin hilsen jeg fik fra parret her - skrevet i campingvognens gæstebog. Det kan jeg da kun blive glad for at læse. Af hensyn til gæsternes anonymitet, er navnene sløret med digitale blomsterranker. Smiley

31-07-2021

Er tit kørt gennem smukke Skovsbo ved Svendborg, og hver gang har jeg spottet en masse rimeligt store plastikdyr udenfor næsten hver bolig. Eet af dyrene havde endda fået en vandskål sat ud her i varmen. Smiley. Troede engang, at det indikerede hvor mange børn der boede på matriklen - og det kan da også godt være, det gør det også, for ved een matrikel stod der 2 dyr. Alle dyrene er bundet (så de ikke stikker af i blæsevejr velsagtens), og alle dyr havde refleksbånd monteret. Lige denne gang, jeg kørte gennem Skovsbo - så blev jeg altså nysgerrig. Stoppede bilen og nærlæste opslaget her til venstre i foto. Her er forklaringen på alle dyrene. Altså jeg ELSKER små samfund, hvor man i fællesskab kan skabe noget, der både er en sjov idé som samtidig giver mening, for Skovsbo ligger smukt inde i en skovbevoksning UDEN gadebelysning. Små samfund kan altså også være sammen om at skabe finurlige oplevelser. Som f.eks. Skovsboerne´s her. Smiley. På skiltet her står:
"Vi lyser op som et fyr. Vi er de små Refleksdyr. Skovsbo er et rart sted at stå. Over os er himlen altid blå. Her sørges både for mad og drikke. Til gengæld passer vi på vore børn, hunde og katte. Hvis du kender flere, er her altid plads til en mere. Vi er en broget flok. Men her har vi det godt". Så det er simpelthen små erstatninger for vejbelysning = refleksdyr. Det er bare så fint - og alle refleksdyrene så ud til at have det godt her i meget smukke omgivelser - og dog tæt på Svendborg.