Blog om alt mellem himmel og jord

30-09-2022

Opel Meriva The Camper Van - Transformation Opel Meriva til en lille camper. Første step: at opbygge en sengebund.
Interesseret? - så gå til siden Opel Meriva Camper. Du finder siden via "bjælken" øverst på siden. Dette er kun begyndelsen på beskrivelsen af, hvordan vi fik vores lille Opel Meriva gjort brugbar som mini-camper, som bare venter på køre os rundt til store oplevelser på camping for billig penge - OG med lækker overnatningsindretning. Vi har haft første overnatning her i efteråret på Quick-stop plads for autocampere med stor succes - trods mangel på opvarmning, når bilens motor slukkes. Vi lå lunt og godt. Men selvfølgelig kan vi ikke ligge i den til vinter p.g.a. mangel på opvarmning. Det bliver nok en kende for koldt. Smiley. Læs mere på siden Opel Meriva Camper. Næste step får du beskrivelse af opsætning af gardiner i bilen. Men allerførst er det fundament-opbygning for et godt sengeleje for 2 personer du får beskrivelse af i tekst og billeder. Find Opel Meriva Camper via "bjælken" foroven.

25-09-2022

Set på øens opslagstavle. Travl måned for sammenkomster på Avernakø - her er det Avernax Takkefest som "Tak for løn af øen" til afvikling af Danmarks skønneste og smukkeste musikfestival. Smiley. NB: Alle fotos af de 3 opslag (dette samt de 2 nedenstående indlæg) er meget uklare fotograferet. Det skyldes ALLE opslagene på øens opslagstavle er lamineret (ret klogt træk, da regn, storm/blæst og andre vejrguders spændende planer, hurtigt ville kunne ødelægge opslagene).

25-09-2022

Set på øens opslagstavle. Travl måned for sammenkomster på Avernakø - her er det vores Kulturspisning-hold, der byder på festligt genhør med Småborgerlige sangere fra Marstal og lækker lækker mad og CITRONFROMAGE.
With love from Avernakø

25-09-2022

Set på øens opslagstavle. Travl måned for sammenkomster på Avernakø - her hyggelig høstfest med græskar-skæring, lidt godt til ganen og fællesspisning med egen medbragt mad - det hele garneret med dans og musik til Ø-musikanternes musiceren.
With love from Avernakø

19-09-2022

Kan man sove i en Opel Meriva??? Ja man kan! Smiley. Når vi kan (og vi er altså begge i 70´erne), sa kan andre også. Og sengelejet kan faktisk øges til ca. 2 meter. Der vil komme speciel blog-side om, hvordan jeg fik vores lille dyt transformeret om til et 1. klasses Small Hotel - og også beskrivelse samt fotos af min løsning på ophængning af gardiner i vores bil. Du vil inden længe finde hele historien i tekst og billeder om den lille "sovevogn (camper)" via "bjælken" øverst på siden - under overskriften "Opel Meriva Camper". Interesseret? Stay tuned.
Piiifft! mens du venter, så kan du jo starte med at investere i en drømmefanger. Smiley